|
mislim da brojke i statistike sve govore o ovom novom forumu. kako je starim forumasima stari forum nasilno oduzet, bez pitanja, i kako su se novi nazovi moderatori iskazali jednom nevidjenom neradom nebigrom i sramotom, kojom su doveli do toga da se u mjesec dana nije napisao niti jedan post, da se u 5 mjeseci napisalo skro pa nista, da nema nijedan jedini zanimljivi topic, da nema nijedan jedini novi aktivni (cak ni neaktivni) clanm i bas nista sto bi bilokoga navelo da posjecuje forum a ono sto je jos NAJGORE od svega, ljudi koji su cinili kostanu srž starog forumu, cak i oni skroz zadnji kao hus, jura, gljiva, sporty, marija, itd, dakle prakticki ljudi koji su od pocetka 1. foruma aktivni na stranici i forumu, ni njih vise tu nema.
meni su maknuli sve ovlasti koje sam imao, bez ikakvog objasnjenja, i pretovrili me u novajliju ko da sam rpvi put u zivotu tu, i to zato jer sam tobože lose vodio forum, iako ga uopce nisam ni vodio. bio sam otpuzen da je kaos, i da zbog mene nema novih clanova.
te ljude koji su to napravili, pozivam da sad, poslije 5 mjeseci svog rada, i mjeseci pol da nije bilo posta na njihovom forumu. kako su mene maknuli, sada maknu i sebe i daju si neopozive ostavke, ovaj forum maknu, i na njegovo mjesto stave stari forum.
srecom, stari forum jos postoji, i za programera kyuzovog ranga, to ce bit cas posla.
|