Dubrava.hr
Dobrodošli, Gost
Molimo vas Prijava ili Registracija.    Izgubljena šifra?
vratite nam stari forum! Forum je zaključan
(1 pregledavam) 1 Gostiju
Idi na dno
TEMA: vratite nam stari forum!
Zefa
Malik Tintilinić
graphgraph
Korisnik offline Klikni ovdje za pregled profila korisnika
vratite nam stari forum! Prije 1 Godina, 9 Mjeseci Karma: 0
mislim da brojke i statistike sve govore o ovom novom forumu. kako je starim forumasima stari forum nasilno oduzet, bez pitanja, i kako su se novi nazovi moderatori iskazali jednom nevidjenom neradom nebigrom i sramotom, kojom su doveli do toga da se u mjesec dana nije napisao niti jedan post, da se u 5 mjeseci napisalo skro pa nista, da nema nijedan jedini zanimljivi topic, da nema nijedan jedini novi aktivni (cak ni neaktivni) clanm i bas nista sto bi bilokoga navelo da posjecuje forum a ono sto je jos NAJGORE od svega, ljudi koji su cinili kostanu srž starog forumu, cak i oni skroz zadnji kao hus, jura, gljiva, sporty, marija, itd, dakle prakticki ljudi koji su od pocetka 1. foruma aktivni na stranici i forumu, ni njih vise tu nema.

meni su maknuli sve ovlasti koje sam imao, bez ikakvog objasnjenja, i pretovrili me u novajliju ko da sam rpvi put u zivotu tu, i to zato jer sam tobože lose vodio forum, iako ga uopce nisam ni vodio. bio sam otpuzen da je kaos, i da zbog mene nema novih clanova.

te ljude koji su to napravili, pozivam da sad, poslije 5 mjeseci svog rada, i mjeseci pol da nije bilo posta na njihovom forumu. kako su mene maknuli, sada maknu i sebe i daju si neopozive ostavke, ovaj forum maknu, i na njegovo mjesto stave stari forum.

srecom, stari forum jos postoji, i za programera kyuzovog ranga, to ce bit cas posla.

Prijavljen Prijavljen

Posljednje uređeno: 29.04.10 23:46 od Zefa.
  Tema je zaključana.
Zefa
Malik Tintilinić
graphgraph
Re:vratite nam stari forum! Prije 1 Godina, 9 Mjeseci Karma: 0
forumasko okupljanje
domorodac
heroji mjeseca
niti psa nema
photoshop muljaze
googledont
gazda
forum napreduje
fotke sa NK dubrave
dinamo
svi topici u politici
kul Tura

VRATITE NAM STARI FORUM !!!!

Prijavljen Prijavljen
  Tema je zaključana.
Azra
mizantrop još uvijek
Admin
graph
Re:vratite nam stari forum! Prije 1 Godina, 9 Mjeseci Karma: 1
hehe

ma

meni izgleda ko da svi imaju pametnijeg posla ili im se jednostavno neda načimat nove teme

Prijavljen Prijavljen

zmija - ležim a iđem
  Tema je zaključana.
Zefa
Malik Tintilinić
graphgraph
Re:vratite nam stari forum! Prije 1 Godina, 9 Mjeseci Karma: 0
nije opce nimalo smjesno neg je tuzno kaj si tu neki bob rock, samozvani moderator koji se ne pojavljuje na forumu, dozvoljava to da meni koji sam na dubravinim forumima napiso valjda preko 10.000 postova da mi ne odgovara oko ovako vazne stvari.

kako tu ocito nitko ne odgovara za takve stvari, i ocito sve boli kurac za forumase, ne zelim bit dio takvog cirkusa, a pogotovo ne da mi tu neki nepostojeci likovi drze red, ovo je mozda i moj zadnji post koji sam ikad napisao na dubravinom forumu.

Prijavljen Prijavljen

Posljednje uređeno: 06.05.10 13:48 od Zefa.
  Tema je zaključana.
Idi na vrh
© 2006 - 2012 dubrava.hr
Gore!